مقایسه نقشه سایت Google XML Sitemaps با Yoast SEO

مقایسه نقشه سایت Google XML Sitemaps با Yoast SEO

نقشه های سایت به موتورهای جستجوگر کمک می کند تا درک بهتر از سایت ها داشته باشند با نشان دادن لیستی از URL های وب سایت شما.

از ابزارهای آنلاین مانند XML-Sitemaps.com می توان برای ایجاد نقشه سایت برای وب سایت خود استفاده کنید. اما اگر وب سایت شما با استفاده از وردپرس ایجاد شده است ، می توانید به جای آن از افزونه نقشه سایت استفاده کنید.

دو افزونه محبوب وردپرس برای ایجاد نقشه های سایت ، Google XML Sitemaps و Yoast SEO هستند.

در این مقاله در ویرا وردپرس به مقایسه این دو افزونه نقشه سایت می پردازیم.

 

نقشه سایت چیست؟

پروتکل نقشه سایت ایجاد شده است تا صاحبان وب سایت بتوانند به موتورهای جستجو بگویند چه URL هایی خزیده و نمایه شوند.

نقشه سایت یک فایل XML است که لیستی از URL ها را در وب سایت شما نشان می دهد و می توانید این لیست را تنظیم کنید تا دقیقاً مشخص کنید که کدام صفحات را می خواهید در موتورهای جستجو مشخص کنید.

این پروتکل در ژوئن 2005 توسط گوگل اعلام شد و بعدا توسط Yahoo! پشتیبانی شد. و مایکروسافت. موتورهای جستجوگر دیگر ، مانند Ask ، بعداً آن را پذیرفتند.

نقشه ها همراه با پرونده Robots.txt کار می کنند ، اما ، در حالی که معمولاً از پروتکل Robots.txt برای توصیه به چه URL هایی استفاده نمی شود ، از پروتکل نقشه سایت استفاده می شود تا اطلاعات URL را شامل شود. با این وجود می توانید مکان نقشه سایت خود را در Robots.txt مشخص کنید.

 

نقشه های سایت به طور معمول در فهرست اصلی وب سایت شما در www.yoursite.com/sitemap.xml ذخیره می شوند. موتورهای جستجو آنها را جستجو می کنند ، اما می توانید آنها را نیز بصورت دستی ارسال کنید.

می توانید نقشه سایت خود را در کنسول جستجوی گوگل و در Bing Webmaster Tools به Google ارسال کنید. انجام این کار به شما کمک می کند موتورهای جستجو به درستی نقشه های  شما را بخوانند.

 

فایل نقشه سایت

یک فایل XML نقشه سایت با استفاده از تعدادی برچسب XML ساخته می شود.

برخی از این برچسب ها مانند url و sitemapindex لازم است. سایر برچسب ها اختیاری هستند – اما می توانند مفید باشند. به عنوان مثال ، برچسب changefreq به موتورهای جستجو توصیه می کند که چند مرتبه یک صفحه تغییر می کند و برچسب اولویت به شما امکان می دهد بیان کنید که اهمیت آنها چقدر است.

برای توضیحات دقیق درباره هر تگ XML برای سایت ، از Sitemaps.org و صفحه ویکی پدیا استفاده کنید. این صفحات همچنین نمونه هایی از نقشه های سایت را دارند.

 

فایل نقشه سایت

فایل نقشه سایت

 

خوشبختانه ، برای ایجاد نقشه سایت ، لازم نیست که در زمینه زبان XML متخصص باشید ، زیرا Google XML Sitemaps و Yoast SEO این کار را برای شما انجام می دهند.

 

حتما بخوانید :)  چگونگی انتخاب حجم هاست برای سایت وردپرس

Google XML Sitemaps

ایجاد شده توسط Arne Brachield ، Google (XML) Generator Sitemaps برای وردپرس یک راه حل همه کاره است که به شما اجازه می دهد کنترل کاملی از صفحه های وب خود را داشته باشید.

پس از بارگیری این افزونه و فعال سازی آن در وب سایت ، صفحه جدیدی از “نقشه سایت” را در فهرست اصلی تنظیمات وردپرس مشاهده خواهید کرد.

Google XML Sitemaps تمام تنظیمات موجود در این صفحه را نشان می دهد. همانطور که مشاهده خواهید کرد ، گزینه های زیادی وجود دارد که می توانید تنظیم کنید ، اما تنظیمات “خارج از کادر” باید برای اکثر افراد کافی باشد.

تنظیمات Google XML Sitemaps

تنظیمات Google XML Sitemaps

 

در بخش گزینه های اصلی ، هر زمان که نقشه سایت شما به روز شود ، گزینه هایی برای پینگ گوگل و بینگ وجود دارد. همچنین می توانید به طور خودکار URL نقشه سایت را به پرونده Robots.txt خود اضافه کنید.

این قسمت همچنین گزینه های پیشرفته ای از جمله افزایش حد حافظه PHP را لیست می کند.

تنظیمات ابتدایی google xml sitemaps

تنظیمات ابتدایی google xml sitemaps

 

google xml sitemaps به طور خودکار تمام URL های منتشر شده از وب سایت وردپرس شما را در بر می گیرد. با این حال ، این افزونه از گنجاندن صفحاتی که در خارج از وردپرس ایجاد شده اند پشتیبانی می کند.

تنها کاری که باید انجام دهید اضافه کردن URL ، اولویت آن ، چند بار تغییر صفحه و تاریخ آخرین تغییر آن است.

 

پشتیبانی از لینک های خارج از وردپرس

پشتیبانی از لینک های خارج از وردپرس

 

پستها براساس تعداد اظهارنظرهایی که در اولویت قرار دارند ، اولویت بندی می شوند. این می تواند برای تفسیر میانگین تغییر کند ، یا می توانید محاسبه اولویت خودکار به طور کلی غیرفعال کنید.

 

تنظیمات الویت پست ها

 

در بخش محتوای نقشه سایت ، می توانید تعریف کنید که محتوای وب سایت شما در نقشه سایت شما درج شده است.

به طور پیش فرض ، Google XML Sitemaps شامل صفحه اصلی ، پست های وبلاگ ، صفحات استاتیک ، دسته ها و بایگانی های شما خواهد شد. همچنین می توانید صفحات نویسنده و صفحات برچسب را درج کنید.

محتوا google xml sitemaps

 

دسته بندی پست های وبلاگ می توانند از نقشه سایت شما حذف شوند. همچنین می توانید با وارد کردن شناسه آنها ، پست ها و صفحات خاص را حذف کنید.

 

 

بخش فرکانس تغییر به شما امکان می دهد موتورهای جستجو را در مورد بروزرسانی مطالب در وب سایت خود توصیه کنید و همچنین می توانید فرکانس خزیدن را برای هر قسمت از وب سایت خود تغییر دهید.

مقادیر موجود عبارتند از: همیشه ، ساعتی ، روزانه ، هفتگی ، ماهانه ، سالانه و هرگز.

به عنوان مثال ، صفحه اصلی به طور پیش فرض در روز پیکربندی می شود. این تنظیمات پیش فرض باید بیشتر صاحبان وب سایت باشد ، اما وبلاگ نویسان که محتوا را به طور مکرر منتشر می کنند ممکن است بخواهند برخی مقادیر را تنظیم کنند.

حتما بخوانید :)  نحوه رفع خطای not found 404 در وردپرس

 

Google XML Sitemaps فهرست نقشه سایت شما را در www.yourwebsite.com/sitemap.xml ذخیره می کند.

این فهرست کلیه نقشه های فرعی وب سایت شما را نشان می دهد – به عنوان مثال ، www.yourwebsite.com/sitemap-archives.xml.

 

google xml sitemaps

Google XML Sitemaps یک نقشه راه حل انعطاف پذیر است که به شما امکان می دهد تا کنترل کامل در نحوه تولید نقشه های سایت خود را داشته باشید.

مبتدیان نباید از تنظیمات اضافی بترسند ، زیرا مقادیر پیش فرض برای بیشتر تنظیمات وردپرس خوب است.

 

Yoast SEO

Yoast SEO یکی از محبوب ترین افزونه های وردپرس در WordPress.org است. این افزونه برای دانلود رایگان است ، اما شما می توانید نسخه حرفه ای این افزونه Yoast SEO Premium را در ویرا وردپرس تهیه کنید تا امکانات فوق العاده که در نسخه حرفه ای هست استفاده بفرمایید.

پس از فعال شدن Yoast SEO ، منوی جدید SEO را در قسمت مدیریت وردپرس مشاهده خواهید کرد.

اگر افزونه Google XML Sitemaps هنوز در وب سایت شما فعال است ، Yoast SEO هشداری را در داشبورد اصلی نمایش می دهد که توضیح می دهد اگر دو افزونه وردپرس در حال تولید نقشه های سایت هستند ، ممکن است مشکلات ایجاد شود.

دو دکمه در زیر به شما امکان می دهد عملکرد نقشه سایت را در Yoast SEO غیرفعال کنید یا افزونه وردپرس Google XML Sitemaps را غیرفعال کنید.

 

داشبورد افزونه yoast seo

داشبورد افزونه yoast seo

 

در تب ویژگی های منطقه تنظیمات عمومی ، می توانید ویژگی نقشه سایت را فعال و غیرفعال کنید.

 

تنظیمات Yoast Seo

 

با کلیک بر روی نماد علامت سؤال ، پیوندی به نقشه سایت خود ، که در www.yourwebsite.com/sitemap_index.xml قرار دارد ، نشان می دهد.

فعال و غیر فعال کردن نقشه سایت

 

Yoast SEO نقشه های پست ها ، صفحات و دسته های پست شما را ایجاد می کند. تعداد نقشه های واقعی تولید شده به تعداد URL های منتشر شده در وب سایت شما بستگی دارد.

 

نقشه سایت yoast seo

 

در برگه نوع محتوا از فهرست تنظیمات ظاهر جستجو ، گزینه “نمایش پست ها در نتایج جستجو” را خواهید دید. یک تنظیم مشابه برای صفحات در دسترس است.

مشخص نیست که این تنظیمات نقشه سایت است ، زیرا هیچ مرجع اولیه ای برای نقشه های سایت وجود ندارد. با این حال ، اگر شما بر روی آنها کلیک کنید به شما توصیه می شود که این امر به شما امکان می دهد پست ها و صفحات را از نقشه های XML حذف کنید.

 

پست ها و صفحات همچنین می توانند به طور خاص از نقشه سایت شما حذف یا اضافه شوند.

حتما بخوانید :)  جاوا اسکریپت چیست؟ آشنایی با تمام کاربردهای JavaScript

این گزینه را در بخش تنظیمات پیشرفته در Yoast SEO تحت ویرایشگر WordPress مشاهده خواهید کرد.

 

 

Yoast SEO به شما امکان می دهد نقشه های سایت خود را با استفاده از فیلترها بیشتر تنظیم کنید. با این حال ، از نظر قابلیت استفاده ، مبتدی نیست.

در پایگاه دانش SEO Yoast مقالات زیادی را مشاهده خواهید کرد در افزونه Yoast SEO ، نحوه شخصی سازی فهرست نقشه سایت و اضافه کردن نقشه سایت خارجی به ایندکس.

فیلترهایی وجود دارد که تعداد ورودی های نقشه سایت را محدود می کند ، URL های خارجی را به نقشه سایت خود اضافه می کند ، انواع محتوا را حذف می کند ، URL های ارسال را تغییر می دهد و موارد دیگر.

من واقعاً دوست دارم که SEO Yoast ساده باشد. تنها کاری که باید انجام دهید اینست که قابلیت نقشه سایت را فعال کنید و سپس تأیید کنید که موتورهای جستجو نقشه های شما را به درستی ردیابی می کنند.

پیکربندی پیش فرض نقشه های سایت باید برای اکثر صاحبان وب سایت خوب باشد.

 

افکار نهایی

 

Google XML Sitemaps و SEO Yoast می توانند برای تولید خودکار نقشه های وب سایت برای وب سایت وردپرس شما استفاده شوند.

Yoast SEO یک افزونه همه کاره SEO WordPress است که بسیاری از ابزارها و ویژگی های سئو را ارائه می دهد ، اما از دید قابلیت استفاده ، من معتقدم که Google XML Sitemaps بهترین راه حل برای اکثر کاربران وردپرس است زیرا کار ساده سازی را ساده می کند URL های خارجی و تغییر فرکانس و اولویت محتوا.

اگر نمی خواهید فرکانس یا اولویت محتوا را تغییر دهید و هیچ صفحه ای را از نقشه های سایت خود حذف نکنید ، ممکن است وسوسه انگیز باشد که فقط از ویژگی های نقشه های داخلی Yoast SEO استفاده کنید. با این حال ، مهم است که به یاد داشته باشید که Google XML Sitemaps همچنین می توانند نقشه های مناطق دیگری را برای وب سایت شما ، مانند بایگانی ، صفحات نویسنده ، صفحات برچسب و موارد دیگر ایجاد کنند.

یک چیزی که من معتقدم Yoast SEO بهتر عمل می کند.

برای حذف پست در Google XML Sitemaps ، باید شناسه پست را در صفحه اصلی تنظیمات افزونه وارد کنید. در مقابل ، Yoast SEO به شما امکان می دهد این کار را در سطح پست و صفحه انجام دهید (در زیر ویرایشگر پست وردپرس). بنابراین ، مگر اینکه لیست طولانی از شناسه های پستی را که از صفحه گسترده تهیه کرده اید ، در اختیار ندارید ، من معتقدم که روش Yoast SEO این امر را در عمل عملی می کند.

با غیرفعال کردن ویژگی نقشه های سایت افزونه ، می توان از Google XML Sitemaps در رابطه با SEO Yoast استفاده کرد. به نظر من ، این احتمالاً بهترین گزینه برای اکثر افراد خواهد بود.

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید