10 استراتژی مهم سئو وردپرس

10 استراتژی مهم سئو وردپرس

10 استراتژی مهم سئو وردپرس

وردپرس به دلیل عوامل مختلفی که شامل پلت فرم کاربرپسند و پشتیبانی از افزونه های حرفه ای زیادی است ، پیشرو در بین CMS (سیستم مدیریت محتوا) است.

مورد دوم به سایتهای وردپرس اجازه می دهد که در هنگام انتخاب یک افزونه سئو مناسب گزینه های مختلفی داشته باشند.

اگرچه این افزونه ها بیشترین کار را در مورد سئو انجام می دهند ، اما قسمت های خاصی وجود دارد که صاحب وب سایت باید خودش تصمیم بگیرد و بهینه سازی کند.

در اینجاست ما در ویرا وردپرس به اشتباهات سئو وردپرس در رتبه بندی نتایج موتور جستجو (SERP) وب سایت وجود دارد می پردازیم.

در اینجا ده استراتژی مهم SEO وجود دارد که به شما کمک می کند تا از این اشتباهات دوری کنید و از پلاگین ها به طور کامل استفاده کنید.

1. افزایش سرعت بارگیری

یک استراتژی موفقیت آمیز SEO بستگی به رضایت مشتریان دارد و یک سایت وردپرس با سرعت کم می تواند باعث کاهش رضایتمندی مشتریان سایت مورد نظر شود.

برای مشارکت مثبت در استراتژی سئو که در حال اجرای آن هستید ، باید هدف خود در رابطه با افزایش سرعت بارگیری هر صفحه که وبسایت شما را تشکیل می دهد برنامه ریزی کنید.

می توانید از PageSpeed ​​Insights برای سنجش سرعت وبسایت وردپرسی که مدیریت می کنید استفاده کنید و از عملکرد وب سایت خود مطلع شوید. پس از اجرای آزمون ، استراتژی های بهینه سازی را دریافت خواهید کرد که می توانید از طریق آنها پیروی کنید. هنگامی که این ابزار وب سایت را آزمایش می کند و کمتر از 85 امتیاز کسب می کند ، باید برخی از ویژگی های وبلاگ را بهبود بخشید.

من بر این باورم که اگر شما کیفیت بالا در سرعت و بهینه سازی وب سایتتان را در نظر نگیرید وب سایت شما کاربرانش را به راحتی از دست خواهد داد به همین دلیل گوگل رتبه هایی بالایی اگر باشید از شما خواهد گرفت و اگر تازه سایت طراحی کردید به شما رتبه بالایی در گوگل نخواهد داد. و این مسئله استارت یک شکست در شروع استارتاپ شما می باشد.

وردپرس تعداد زیادی افزونه دارد که می تواند در افزایش سرعت بارگذاری صفحات وب سایت به شما کمک کند. یکی از این افزونه ها افزونه caching است که به کاهش زمان کلی بارگیری هر صفحه کمک می کند.

محبوب ترین افزونه wp rocket است که توسط بیش از 1 میلیون کاربر استفاده می شود و به صورت آنلاین بررسی های خوبی را انجام می دهد. در صورت عدم تمایل به این یکی مانند WP Super Cache ،، Hyper Cache و غیره گزینه های زیادی برای این نوع کار افزونه وجود دارد. بهترین آنها همون افزونه بود که اول همین پاراگراف عرض کردم خدمتتون 🙂

2. از ساختارهای STERIC PERMALINK استفاده کنید

هر وب سایت دارای ساختار پیوند به طور پیش فرض است که به آن نسبت داده می شود اما متأسفانه برای اهداف سئو خوب نیست. پیوند مجدد اختصاص یافته به هر سایت وردپرس مشابه این مثال است – “http://sitename.com/؟p=N”. همانطور که می توان گفت ، این پیوند به هیچ وجه کاربر پسند به نظر نمی رسد و به همین دلیل ، در تلاش های سئو کمک نمی کند.

خوشبختانه ، شما هنگام استفاده از WordPress می توانید نوع پیوند را به راحتی تغییر دهید و یکی از نوع ساخت پیوند های یکتا را ایجاد کنید که کاربرپسندتر برای کاربر و موتور جستجو باشد.

برای بهره مندی از تلاشهای SEO که در حال اجرای آن هستید ، از یک لینک پیوندی استفاده کنید که باعث شود پست در مورد شما مشخص شود!

یعنی اینکه عنوان مطلب ، برگه ، محصول هر چیزی که ساخته اید نامک یا همان پیوند تشکیل شده باشه از خود عنوان که هم برای کاربر و هم برای گوگل خواناتر باشد.

این کار با شکستن آن به عنوان در چند کلمه یا حتی با کلمات کلیدی در پیوند مجزا انجام می شود. به عنوان مثال ، شما ممکن است انتخاب کنید پیوند مجدد خود را روی چنین چیزی تنظیم کنید.

"https://virawp.com/seo-wordpress".

می توانید با رفتن به تنظیمات در داشبورد وردپرس و کلیک بر روی بخش permalink یا همان پیوند های یکتا ، این کار را انجام دهید. پس از آن ، بر روی “نام نوشته” کلیک کنید و سپس تغییرات مورد نیاز را ذخیره کنید

حتما بخوانید :)  مقایسه نقشه سایت Google XML Sitemaps با Yoast SEO

وقتی کاربران پیوند را مشاهده کنند ، آنها دقیقاً می دانند که چه چیزی را باید انتظار داشته و اگر از کلمات کلیدی استفاده کرده اید ، این شانس را دارد که در SERP رتبه بالاتری کسب کند.

3. نقشه سایت XML را بارگیری کنید

استفاده از نقشه XML سایت یا همان Sitemap Xml می تواند به Google و به راحتی و کارآمدتر صفحات و پستهایی که در وبلاگ خود مدیریت می کنید ایندکس کنید. اگرچه استفاده از نقشه XML سایت کاملاً یک ضرورت نیست ، اما این روند را کارآمدتر و ساده تر می کند.

هر زمان که یک پست جدید در وبلاگ خود ایجاد می کنید ، نقشه سایت XML اطمینان حاصل می کند که به سرعت و با سهولت در SERP یافت می شود. و گوگل سایت شما را بهتر و راحت تر از طریق نقشه درختی سایت شما را اسکن می کند.

این اساساً باعث می شود محتویاتی که پس از راه اندازی اولیه در سایت ارسال می کنید ، بلافاصله در دسترس باشد. همچنین وردپرس در این زمینه موارد را ساده می کند زیرا پلاگین های نقشه سایت وجود دارد که اطمینان از به روز بودن آن را می دهد. محبوب ترین افزونه ها برای این منظور Google XML Sitemaps و افزونه Yoast می باشد. در صورتی که افزونه Yoast تنها برای نقشه سایت نیست و یکی از بهترین افزونه های سئو هم نیز می باشد.

این افزونه ها به طور خودکار نقشه سایت XML مورد نیاز برای وب سایت وردپرس مورد نظر خود را تولید می کنند. بالاتر از این ، این پلاگین ها همچنین هنگام ارسال مقاله جدید یا مطالب دیگر در سایت وردپرس ، اعلانی را به Google ارسال می کنید.

برای اطمینان از اینکه نقشه سایت که تنظیم کرده اید واقعاً در تلاش های سئو کمک می کند ، اطمینان حاصل کنید که داده های موجود در robots.txt به آنچه شما در Google ارائه داده اید ، مربوط می شوند. این امر به ویژه هنگامی که صفحه خاصی را در پرونده robots.txt مسدود کرده اید ، اطمینان حاصل می شود که در نقشه سایت وجود ندارد.

4- اتصال و تنظیم GOOGLE SEARCH CONSOLE به سایت

چگونه می خواستید اگر شخصی یا چیزی وجود داشته باشد که در مورد شیوه های نه چندان خوب در وب سایت شما به شما هشدار دهد؟

بدون شک احساس رضایت خواهید کرد زیرا نگران این نیستید که آیا این کار را به درستی انجام داده اید یا نه، نگرانی مداوم نداشته باشید.

گوگل با اختراع ابزارهای Google Webmaster که اکنون به عنوان گوگل سرچ کنسول شناخته می شود ، این واقعیت را به وجود آورد. اگر از این ابزار بسیار مفید استفاده نمی کنید ، مطمئناً هشدارهای مربوط به استراتژی SEO خود را از دست می دهید.

هر زمان که گوگل به دسترسی و فهرست بندی مطالبی که ارسال کرده اید برایش سخت باشد ، کنسول جستجو به شما هشدار می دهد.

شمارا از ایرادات مهم وبسایتتان بخر می سازد. همچنین می توانید جریمه هایی را که وب سایت به دلیل شیوه های بد سئو که بر روی آن پیدا شده اند را مشاهده کنید.

خوشبختانه ، شما نه تنها خبرهای بدی را در کنسول جستجوی گوگل دریافت می کنید بلکه موارد خوبی مانند مکان ترافیکی را دریافت می کنید. با استفاده از این ابزار همچنین می توانید کلمات کلیدی و پیوندهایی را مشاهده کنید که بیشترین ترافیک را به وب سایتی که مدیریت می کنید هدایت می کند.

5- حتما از HTTPS استفاده کنید

برخی از دارندگان وب سایت توجه زیادی به پروتکل استفاده شده در وب سایت خود نمی کنند و حتی ممکن است تفاوت بین HTTP و HTTPS را نمی دانند. تفاوت قابل توجه بین این دو پروتکل در این است که HTTPS نسبت به دیگری ایمن است. از امنیت SSL برخوردار است و اگر می خواهید سایت شما دارای امنیت و اعتبار بیشتری باشد حتما از بروی سایت خود SSL نصب کنید شما می توانید از طریق کلیک برای خرید SSL اس اس ال مطمئن خود را تهیه فرمایید.

حتما بخوانید :)  چگونه خطاهای خوراک RSS وردپرس را برطرف کنیم

مخاطبی که شما هدف قرار داده اید ، به احتمال زیاد سایتی را در مقایسه با سایتی که هیچ نوع امنیت نداشته باشد ترجیح می دهد. خوشبختانه ، می توانید از افزونه هایی استفاده کنید که این امکان را در سایت وردپرس شما مدیریت کنید.

افزونه هایی که می توانید استفاده کنید شامل SSL Zen ، Really Simple SSL pro ، WordPress HTTPS و سایر موارد است. استفاده از HTTPS خصوصاً برای دارندگان فروشگاه های اینترنتی که از همان دامنه برای وبلاگ خود استفاده می کنند ضروری است.

6. یک قالب موبایلی یوزرفرندی مناسب انتخاب کنید برای سایتتان

گوگل به دلیل تعداد کاربرانی که به این موتور جستجو در دستگاه های تلفن همراه دسترسی دارند ، از تحرک سایت ها بسیار شخصی است. در نتیجه ، این موتور جستجوگر رتبه ای به سایت هایی که از نظر SERP ها از نظر موبایل مناسب نیستند ، رتبه بندی نمی کند. برای بهبود استراتژی سئو که در آن قرار دارید ، اطمینان حاصل کنید که موضوعی که در وبلاگ وردپرس مورد استفاده قرار می گیرد پاسخگو باشد.

مزایای زیادی با استفاده از مضامین پاسخگو به وجود می آید و شامل نرخ تندرست پایین نیز می شود. کاربران اینترنت تمایل به گزاف گویی وب سایت هایی دارند که مدت زمان زیادی برای بارگیری سایت ها می رود و همچنین باعث افزایش سرعت صفحه وب می شود.

همچنین ، هنگامی که محتوا در دستگاه های تلفن همراه تحریف شده یا کشیده به نظر می رسد ، ممکن است آنها یک تجربه کاربری عالی را تجربه نکنند و نا مفید بودن وب سایت را انتخاب کنند.

با اطمینان از پاسخگویی به سایت وردپرس شما ، می توانید از این همه مشکلات جلوگیری کنید. هنگامی که مشتریان مدت طولانی تری را در سایتی که مدیریت می کنید بمانند ، حتی ممکن است محصول یا خدمات پیشنهادی را که ارائه می دهید خریداری کنند ، در نتیجه نرخ تبدیل را بهبود می بخشد.

7. اطمینان حاصل کنید Yoast SEO نصب دارید

در استراتژی SEO که در حال اجرای آن هستید ، Yoast را کنار نگذارید زیرا به شما پشتیبانی همه جانبه می دهد. ویژگی های ارائه شده توسط این ابزار می تواند به شما کمک کند کنترل استراتژی سئو را که در وبلاگ وردپرس در حال اجراست ، به دست آورید.

ویژگی های قوی ارائه شده در بهینه سازی کلمات کلیدی ، فهرست بندی سریع صفحات در سیستم عامل های مختلف ، اطمینان از به روز ماندن مطالب است.

هر شش ماه ، Yoast به شما یادآوری می کند که مهمترین صفحات را در وبلاگی که اجرا می کنید ، به روز کنید. Google همچنین وب سایت را برای خوانایی مطالبی که ایجاد کرده اید بررسی می کند و اگر به نظر خوب نرسد ، ممکن است با گرفتن رتبه های پایین مجازات شوید.

Yoast در به ثمر رساندن خوانایی هر صفحه ای که در وبلاگ وردپرس مدیریت می کنید ، کمک می کند.

همچنین ، دیگر نیازی به نگرانی در مورد فنی بودن وبلاگ نخواهید داشت زیرا این کار همه چیز را برای شما به روشی ساده و کارآمد مدیریت خواهد کرد. بالاتر از این ، کاربران به پیغام خطای 404 گیر نمی کنند زیرا به طور خودکار آدرس های URL قدیمی را به آدرس های جدید هدایت می کند.

8. از CDN برای بهبود عملکرد سایت وردپرس استفاده کنید

عملکرد سایت وردپرس شما بسیار مهم است زیرا تعداد بازدید کنندگان در سایت را ثابت می کند و تجربیاتی که می گیرند.

برای جلوگیری از این امر ، باید به کیفیت سرویس میزبانی وب که در حال حاضر از آن استفاده می کنید توجه جدی کنید. از طرف دیگر ، می توانید شبکه های تحویل محتوا (CDN) عملکرد و سرعت کلی را در سایت وردپرس بهبود بخشید. استفاده از CDN ها با استفاده از سرورهای از راه دور در سراسر جهان ، محتوای استاتیک را به کاربران نزدیکتر می کند.

هر وقت یک کاربر صفحه ای را باز کرد ، آن محتوا به جای اینکه در یک سرور قرار بگیرند ، از طریق CDN بر روی چندین سرور در موقعیت های مکانی مختلف قرار میگیرد و این باعث می شود که سایت از نزدیک ترین سرور به منطقه کاربر بارگزاری شود و نمایش داده شود به همین دلیل سرعت لود سایت بالا خواهد رفت.

حتما بخوانید :)  با این پلتفرم ها بدون کدنویسی برای موبایل اپلیکیشن بسازید!

اطمینان حاصل کنید که از یک ارائه دهنده CDN با کیفیت بالا برخوردار هستید که به طور قابل اعتماد محتوای استاتیک را برای بهبود عملکرد وب سایت منتقل می کند. برخی از مطمئن ترین ارائه دهنده CDN عبارتند از Cloudflare ، Microsoft Azure CDN و Amazon CloudFront. و یک شرکت CDN ایرانی به نام اروان کلود می باشد که چند سالی می شود که در حال فعالیت هست شما هرکدام را که با شرایط خودتان مطابق تر می دانید استفاده کنید و ما به شما کلود فلر را پیشنهاد می دهیم.

9- یک استراتژی مرتب و یکپارچه داشته باشید

سه نوع پیوند وجود دارد که می توانید برای سایت وردپرسی که مدیریت می کنید از آنها استفاده کنید که به آنها پیوندهای ورودی ، پیوند های خروجی و  پیوند های داخلی  نام دارند. اولین مورد زمانی که می خواهید ترافیک بیشتری به سایت که مدیریت می کنید ، کارآمد است. برای دریافت پیوندهای ورودی می توانید از سایت های دیگر درخواست کنید تا به سایت شما لینک دهند.

از طرف دیگر ، شما فقط می توانید محتوای با کیفیت بنویسید و امیدوار باشید که یک سایت قابل اعتماد کارهایی را که انجام داده اید انتخاب کرده و آن را در وبلاگ سایت خود پیوند دهد.

نوع دوم ارتباط باید به طور فعال توسط شما انجام شود. هدف نهایی در اینجا اطمینان از منبع و استفاده از لینک های با کیفیت بالا از وب سایت های معتبر است که به آنها بک لینک گفته می شود.

این امر باعث می شود استراتژی سئو موجود در سایت شما با ظاهر شدن به عنوان یک سایت قابل اعتماد در الگوریتم های Google تقویت شود.

اگرچه این دو نوع پیوند بسیار مهم هستند ، اما باید روی پیوند داخلی نیز تمرکز کنید. شکل دوم پیوند زمانی است که شما سایر مطالب منتشر شده را در سایت خود در پست وبلاگی که در آن زمان می نویسید پیوند می دهید.

10. تصاویر را که برای سایت خود انتخاب می کنید بهینه سازی کنید

تصاویر واقعاً محتوای شما را ایجاد می کنند و در سایت وردپرسی که مدیریت می کنید . به همان اندازه که می توانند زیبا باشند به همان اندازه هم می توانند کل صفحات سایت شما را نیز کنند و یا در عوض می توانند روی ظاهر سایت شما تأثیر منفی بگذارند.

تصاویری که به هر شکلی کشیده شده یا از ابعاد استاندارد خود خارج شده اند ، می توانند وب سایت مورد نظر خود را به راحتی بی ارزش کنند. برای جلوگیری از این امر ، اطمینان حاصل کنید که تصاویر موجود در وب سایت کاملاً بزرگ و فشرده شده باشند. تصاویر فشرده نشده می توانند وب سایت را کند و عملکرد بدی داشته باشند ، بنابراین اطمینان حاصل کنید که این دو عامل در نظر گرفته شده و به درستی انجام می شوند.

همچنین برچسب ها را بر روی تصاویر قرار دهید و هنگام انجام این کار از کلمات کلیدی استفاده کنید تا رتبه ها در بخش Google تصاویر بالاتر شود. تمام این تلاش های SEO شانس رتبه وب سایت شما را در SERP ها بیشتر می کند.

خط پایین

سئو برای وب سایتهای تجاری بسیار مهم است و این کار هنگام استفاده از وردپرس به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا بسیار ساده می شود. افزونه های زیادی وجود دارد که می توانید از آنها برای بهبود سئو سایت استفاده کنید و این ابزارها شامل حافظه کش و افزونه های SSL هستند.

همچنین می توانید از Yoast Seo استفاده کنید ، که به وبسایت های وردپرس سرویس همه جانبه می دهد زیرا صفحات را ایندکس می کند ، به شما یادآوری می کند که محتوا را به روز کنید و به کلمات کلیدی کمک می کنید. ابزارهای زیادی وجود دارد که می توانید از آنها برای بهبود سئو سایت خود استفاده کنید ، بنابراین از این جنبه مهم غافل نشوید.

امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید و اطلاعات مفید و مناسبی در اختیارتان قرار داده باشیم.

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید