سوالات متداول طراحی سایت و کسب درآمد از آن

سوالات متداول طراحی سایت و کسب درآمد از آن

این مقاله برای عزیزانی آماده شده است که تصمیم گرفته‌اند که به شغل طراحی سایت و کسب درآمد از آن روی بیاورند. تیم ویراوردپرس دارای بیش از یک دهه سابقه فعالیت موفق در این زمینه و آموزش طراحی سایت است؛ بنابه درخواست‌های مکرر کاربران و سوالات متداولی که درمورد کسب درآمد از طراحی سایت پرسیده می‌شود امروز قصد داریم که به تمامی آن ها پاسخ دهیم.

وبسایت چیست؟

 وبسایت چیست؟

وبسایت یک مجموعه از صفحات متصل به یکدیگر و یک درگاه است که از طریق اینترنت قابل دسترسی است. هر صفحه وب می‌تواند شامل متن، تصاویر، ویدئوها، لینک‌ها و سایر عناصر مرتبط باشد. وبسایت‌ها برای ارائه اطلاعات، خدمات، تجارت الکترونیکی و ارتباط با کاربران طراحی می‌شوند. کاربران می‌توانند با استفاده از مرورگر وب خود به وبسایت‌ها دسترسی پیدا کنند و محتوا و امکانات آنها را مشاهده و استفاده کنند.

طراحی سایت چه مراحلی دارد؟

  1. تعیین نیازمندی‌ها: در این مرحله، باید نیازمندی‌های وبسایت خود را شناسایی کنید. این شامل هدف اصلی وبسایت، هدف مخاطبان، نوع محتوا، و ویژگی‌های مورد نیاز می‌شود.
  2. انتخاب دامنه و خرید یک هاست خوب و معتبر که بتواند نیازمندی سایت و کاربران شما را جواب بدهد.
  3. برنامه‌ریزی و ساختاردهی: در این مرحله، باید ساختار کلی و نقشه صفحات و اجزای وبسایت را طراحی کنید. این شامل تعیین منوها، نحوه نمایش اطلاعات و روابط بین صفحات است.
  4. طراحی ظاهری (UI/UX): در این مرحله، طراحی ظاهری و صفحات وبسایت با استفاده از رنگ‌ها، فونت‌ها، تصاویر و عناصر دیگر را انجام می‌دهید. همچنین، تجربه کاربری (UX) را بهبود داده و تأکید بر راحتی استفاده کاربران می‌کنید.
  5. توسعه وبسایت: در این مرحله، طراحی وبسایت را به زبان‌های برنامه‌نویسی مانند HTML، CSS و جاوا اسکریپت پیاده‌سازی می‌کنید. همچنین، ممکن است برای بخش‌های خاصی از وبسایت از فریمورک‌ها و سیستم‌های مدیریت محتوا استفاده کنید.
  6. بهینه‌سازی و تست: پس از توسعه، وبسایت را برای بهینه‌سازی عملکرد، سرعت بارگیری و سئو بررسی کنید. همچنین، تست کارکرد وبسایت را انجام دهید و اطمینان حاصل کنید که همه عناصر به درستی کار می‌کنند.
  7. راه‌اندازی و انتشار: در این مرحله، وبسایت را بر روی سرور میزبان قرار داده و آن را در دسترس کاربران قرار می‌دهید. همچنین، اطمینان حاصل کنید که امنیت وبسایت حفظ شده و به درستی عمل می‌کند.
  8. پشتیبانی و به‌روزرسانی: بعد از انتشار، وبسایت باید مورد پشتیبانی و نگهداری قرار گیرد. همچنین، به‌روزرسانی‌های مرتب را برای افزودن و بهبود امکانات وبسایت انجام دهید.

به طور کلی طراحی سایت و کسب درآمد از آن دارای روندی منظم و دقیق است. اگر برنامه‌نویسی یا بهتر است بگوییم که کدنویسی نمی‌دانید اصلا نگران نباشید، آموزش‌های ویرا وردپرس به گونه‌ای است که هر آنچه که نیاز داشته باشید را در کوتاه ترین زمان ممکن به شما تعلیم دهد.

ساخت وبسایت فروشگاهی

Cms یا سیستم مدیریت محتوا چیست؟

CMS یا سیستم مدیریت محتوا، یک نرم‌افزار یا سامانه است که به وبسایت دارندگان امکان می‌دهد محتوای وبسایت خود را بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی مدیریت و به‌روزرسانی کنند. CMS ها امکاناتی مانند ایجاد، ویرایش و حذف صفحات، اضافه کردن تصاویر و محتوا، مدیریت نظرات کاربران و کنترل قالب و ظاهر وبسایت را فراهم می‌کنند. این سیستم‌ها شامل مثال‌هایی مانند وردپرس، جوملا، دروپال و ووکامرس هستند و در این میان وردپرس از همه مواردی که ذکر شد از محبوبیت بیشتری برخوردار است.

وردپرس چیست؟ چرا از وردپرس در طراحی سایت استفاده کنم؟

برای اینکه به طور کامل وردپرس آشنایی پیدا کنید می‌تواند به مقاله‌های آموزشی ” وردپرس چیست؟ ” و ” نحوه ایجاد یک وب سایت وردپرس در سال 2023 (راهنمای کلی)” مراجعه نمایید. اما بصورت مختصر وردپرس یکی از محبوب‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) است که به کاربران امکان می‌دهد وبسایت‌های قدرتمند و قابل تنظیم را بدون نیاز به مهارت‌های برنامه‌نویسی ایجاد کنند.

حتما بخوانید :)  با شغل طراحی سایت آشنا هستید! چگونه طراح سایت شویم؟

مزایای استفاده از وردپرس در طراحی سایت عبارتند از:

  • وردپرس به کاربران امکان می‌دهد به راحتی محتوا را اضافه، ویرایش و مدیریت کنند. واسط کاربری آن ساده و بسیار قابل فهم است.
  • با استفاده از پلاگین‌ها و قالب‌های سفارشی، می‌توانید وبسایت خود را به دلخواه تغییر دهید و امکانات مورد نیاز را به آن اضافه کنید.
  • وردپرس برخوردار از جامعه بزرگی از توسعه‌دهندگان و کاربران است. این به معنی وجود منابع غنی از پشتیبانی، پلاگین‌ها، قالب‌ها و آموزش‌های آنلاین است.
  • توسعه‌دهندگان وردپرس به‌طور منظم به‌روزرسانی‌های امنیتی و بهبود عملکرد را ارائه می‌دهند، که امنیت و پایداری وبسایت شما را تضمین می‌کند.
  • وردپرس از نظر ساختار و بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو بهینه است و ابزارهای قدرتمندی را برای بهبود سئو وبسایت فراهم می‌کند.
  • این پلتفرم از امکانات متنوعی مانند بلاگین‌های فروشگاهی، اشتراک‌گذاری شبکه‌های اجتماعی، فرم‌سازها و غیره پشتیبانی می‌کند.
  • وردپرس به‌طور رایگان در دسترس است و شما می‌توانید قالب‌ها و پلاگین‌های رایگان یا مبتنی بر اشتراک را استفاده کنید.
  • با استفاده از وردپرس، شما کنترل کامل بر وبسایت خود را دارید و به راحتی می‌توانید آن را به سرور میزبانی خود منتقل کنید.
  • به طور خلاصه، وردپرس یک CMS قدرتمند و کارآمد است که امکان طراحی، مدیریت و به‌روزرسانی سریع و آسان استفاده از ویژگی‌های متنوع و امکانات گسترده را به کاربران می‌دهد.

هاست و دامنه را چیست؟ و از کجا تهیه کنیم؟

هاست و دامنه دو عنصر کلیدی در طراحی سایت و کسب درآمد هستند. همراه ما باشید تا به بررسی آن‌ها بپردازیم.

  • هاست (Hosting):

هاست به مجموعه‌ای از سرویس‌ها و سرورها اطلاق می‌شود که فضایی را برای ذخیره سازی فایل‌ها و محتوای وبسایت شما فراهم می‌کند. به این صورت، هاست برای نگهداری وبسایت و اطلاعات آن در اینترنت استفاده می‌شود.برای انتخاب حجم هاست مناسب به مقاله آموزشی ” چگونگی انتخاب حجم هاست برای سایت وردپرس” می‌توانید مراجعه کنید.

شما می‌توانید از شرکت‌های میزبانی وب (مثل: لیمو هاست، هاست دی ال، هاست ایران، سون هاست، ایران سرور، ماندگار هاست، نت افراز، هاست نگارو غیره) هاست وب را تهیه کنید. این شرکت‌ها از طریق طرح‌ها و پکیج‌های مختلف هاست را ارائه می‌دهند که شما می‌توانید بر اساس نیازهای خود یکی را انتخاب کنید.

  • دامنه (Domain):

دامنه نام وبسایت شماست و آدرسی است که کاربران می‌توانند از طریق آن وبسایت شما را بیابند و به آن دسترسی پیدا کنند. به عنوان مثال، “example.com” یک دامنه است. برای تهیه دامنه، می‌توانید از شرکت‌های ثبت دامنه معتبر مانند: ایران سرور ، ایران هاست ،آذر آنلاین ، وب رمز ، سون هاست ، میزبان فا ، هاست نگار ، نت افزار و غیره استفاده کنید. این شرکت‌ها به شما امکان می‌دهند دامنه مورد نظر خود را جستجو کرده و خریداری کنید. قیمت‌ها بسته به نوع دامنه و ارائه‌دهنده متفاوت است.

به چه مقدار فضا برای وبسایت احتیاج داریم؟

 

به چه مقدار فضا برای وبسایت احتیاج داریم؟

مقدار فضای مورد نیاز برای وبسایت به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:

  • نوع وبسایت: نوع وبسایتی که قصد ایجاد آن را دارید می‌تواند تأثیر زیادی بر فضای مورد نیاز داشته باشد. یک وبسایت شخصی یا وبلاگ با حجم محتوای کمتر نسبت به یک فروشگاه آنلاین یا یک وبسایت چندرسانه‌ای بزرگ، نیاز کمتری به فضا دارد.
  • محتوای وبسایت: میزان محتوایی که بر روی وبسایت خود قرار می‌دهید، نقش مهمی در فضای مورد نیاز دارد. اگر شما تصاویر بزرگ، ویدئوها، فایل‌های صوتی و دیگر محتواهای چندرسانه‌ای را به وبسایت خود اضافه می‌کنید، نیاز به فضای بیشتری خواهید داشت.
  • ترافیک وبسایت: تعداد بازدیدکنندگان و حجم ترافیکی که وبسایت شما دریافت می‌کند نیز تأثیرگذار است. با افزایش ترافیک، ممکن است نیاز به فضای بیشتری برای ذخیره و پردازش داده‌ها داشته باشید.
  • ایمیل و دیتابیس: اگر برنامه‌های ایمیلی خود را از همین هاست استفاده می‌کنید یا از پایگاه داده‌ها برای ذخیره اطلاعات استفاده می‌کنید، باید فضای کافی برای آن‌ها را در نظر بگیرید.
حتما بخوانید :)  CDN تصویر ؛ آیا زمان شروع استفاده از CDN تصویر است؟

به طور متوسط، برای یک وبسایت معمولی، حدود 1-5 گیگابایت فضا کافی خواهد بود. با این حال، برای وبسایت‌های بزرگتر و دارای بیشترین امکانات، نیاز به فضای بیشتری و حتی تعداد سرورهای بیشتری خواهید داشت.

مهم است که در طراحی وبسایت خود، به عواملی که ذکر شد دقت کرده و یک جمع بندی درباره‌ی میزان فضا داشته باشید و همچنین به توصیه‌های ارائه‌دهنده هاست خود توجه کنید و با توجه به نیازهای خود، پکیج هاست مناسب را انتخاب کنید.

چگونه برای وبسایت خود ویژگی پرداخت آنلاین بسازیم؟

این سوال یک بحث کاملا جداگانه و نیاز به آموزش تخصصی دارد؛ در یک مقاله بصورت جداگانه به بررسی آن برای شما عزیزان پرداخته‌ایم.  به طور کلی، برای طراحی سایت و کسب درآمد از آن ما به دو نوع درگاه پرداخت اینترنتی دسترسی داریم که شامل: درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم و درگاه پرداخت اینترنتی واسط است.

در واقع درگاه بانکی مستقیم به شرکت‌های موسوم به شرکت PSP گفته می شود؛ اما درگاه بانکی واسط توسط شرکت‌های پرداخت‌یار در اختیار کاربران و مشتریان وبسایت قرار می‌گیرد.

مدت زمان مورد نیاز برای طراحی یک سایت؟

  • وبسایت‌های کوچک و ساده معمولاً کمتر از یک هفته زمان برای طراحی نیاز دارند، در حالی که وبسایت‌های بزرگ و پیچیده ممکن است چند هفته یا حتی ماه‌ها به طول بینجامد.
  • نوع وبسایتی که شما قصد طراحی آن را دارید نیز می‌تواند زمان مورد نیاز را تحت تأثیر قرار دهد. برای مثال، یک وبسایت شخصی یا وبلاگ عموماً کمتر از یک وبسایت تجاری یا فروشگاه آنلاین زمان می‌برد.
  • مدت زمان طراحی وبسایت به منابع موجود شما، مانند تیم طراحی وب، توانایی‌ها و تجربه و همچنین زمانی که می‌توانید به طراحی اختصاص دهید، بستگی دارد.

به طور کلی، طراحی یک وبسایت ساده می‌تواند بین یک تا چند هفته زمان ببرد، در حالی که طراحی یک وبسایت پیچیده و بزرگ ممکن است چند ماه به طول بیانجامد.

طراحی سایت و کسب درآمد از سایت خودم چند روش دارد؟

طراحی سایت و کسب درآمد از سایت خودم چند روش دارد؟

  • تبلیغات: یک راه معمول برای کسب درآمد از وبسایت، نمایش تبلیغات است. می‌توانید با استفاده از شبکه‌های تبلیغاتی مانند Google AdSense یا net، تبلیغات را در وبسایت خود نمایش دهید و هرباری که کاربران بر روی تبلیغات کلیک می‌کنند یا به آن‌ها تبدیل می‌شوند، درآمد کسب کنید.
  • بازاریابی و همکاری با برندها: می‌توانید با برندها و شرکت‌ها همکاری کنید و برای آن‌ها فضای تبلیغاتی در وبسایت خود فراهم کنید. ممکن است به عنوان مثال، برای نمایش بنرها، مطالب تبلیغاتی یا معرفی محصولات آن‌ها در وبسایت خود دریافت هزینه کنید.
  • فروش محصولات و خدمات: اگر شما یک فروشگاه آنلاین یا یک وبسایت خدماتی دارید، می‌توانید محصولات و خدمات خود را مستقیماً از طریق وبسایت به مشتریان بفروشید و درآمد کسب کنید.
  • عضویت و سبسکرایب: ایجاد عضویت و سیستم سابسکرایب برای وبسایت خود می‌تواند منبع درآمد باشد. می‌توانید به کاربران ارائه محتوای اختصاصی و پولی، اشتراک ماهیانه یا سالانه بدهید و از این طریق درآمدزایی کنید.
  • فروش فضای تبلیغاتی: اگر وبسایت شما ترافیک بالا و بازدیدکنندگان فعال دارد، می‌توانید فضای تبلیغاتی در وبسایت خود را به تبلیغ‌دهندگان بفروشید و درآمد کسب کنید.
  • ایجاد محصولات دیجیتال: می‌توانید محصولات دیجیتالی مانند کتاب‌های الکترونیکی، دوره‌های آموزشی آنلاین یا نرم‌افزارهای قابل دانلود را برای فروش در وبسایت خود ایجاد کنید.
حتما بخوانید :)  چگونه خطاهای خوراک RSS وردپرس را برطرف کنیم

به طور کلی، کسب درآمد از طراحی وبسایت به برنامه‌ریزی و استراتژی‌های مناسب، هدفمندی و جذب ترافیک و کاربران وبسایت شما بستگی دارد.

برنامه نویسی بلد نیستم، آیا می توانم طراح سایت شوم؟

قطعا بله و شما همراه با تیم ویراوردپرس یاد خواهید گرفت که بدون کدنویسی وبسایت بسازید. در حقیقت، با پیشرفت تکنولوژی و توسعه ابزارها، امکان ساخت وبسایت بدون نیاز به کدنویسی وجود دارد.

سیستم‌های مدیریت محتوا CMS مانند WordPress، Joomla و Drupal ابزارهای قدرتمندی هستند که به شما امکان می‌دهند وبسایت خود را بدون کدنویسی ایجاد کنید. این CMS‌ها به شما امکان می‌دهند تا با استفاده از تم‌ها و پلاگین‌ها، طرح بندی، محتوا و عملکرد وبسایت خود را سفارشی کنید.

کسب درآمد از شغل طراحی سایت برای دیگران چه مقدار است؟

امروزه نیاز تمامی حوزه‌های کاری به یک بستر فروش و ارائه خدمات در فضای اینترنت به حداکثری خود رسیده است و یک روند روبه رشد را نیز بصورت مداوم سپری می کند. از این رو نیاز بازار به شغل طراح سایت از سوی شرکت‌های ارائه خدمات این‌چنینی و بعلاوه افراد و شرکت‌های عادی که درخواست ایجاد یک وبسایت را دارند، بسیار زیاد است.

شما با دیدن آموزش‌های لازم توسط تیم ویراوردپرس، راه های کسب مشتری را به راحتی نیز آموزش می‌بینید و همچنین روشهای کسب درآمد دلاری نیز یاد خواهید گرفت. بنابراین درآمدی بین 10 میلیون تومان بطور متوسط برای افرادی که تازه شروع به کار کرده اند می توان درنظر گرفت. رقم درآمد برای افرادی که دارای تجربه چندین ساله در این زمینه هستن می توانند تا 100 میلیون تومان راحت درآمد کسب نمایند.

پس هرچه زودتر شروع کنید و این دانش و حرفه را بیاموزید یک راه کسب درآمد خوب و رو به رشد برای خود رقم زده‌اید.

چگونه یک طراح سایت شوم؟

اگر به فکر طراحی سایت و کسب درآمد از این شغل هستید، باید به شما بگویم که یک شغل عالی انتخاب کرده‌اید. طراحی سایت شغلی است که با تمرین و کسب تجربه از آن می‌توانید روند روبه رشدی را برای خود رقم بزنید و هر روز در این شغل پیشرفتی داشته باشید.

برای اینکه یک طراح وبسایت شوید در ابتدا باید فرصت و زمان معینی را برای آموزش این رشته در نظر بگیرید، سپس نیاز دارید که آموزش ببینید و برای این کار با تیم ویراوردپرس از طریق راه‌های ارتباطی که در وبسایت ویراوردپرس درج شده‌اند تماس بگیرید تا کارشناسان ما مشاوره لازم و قبل از شروع دوره را خدمت شما عزیزان قرار بدهند.

تیم ویراوردپرس بالغ بر 10 سال است که در حوزه ارائه دوره‌های کسب درامد از طریق طراحی سایت، مدیریت و پشتیبانی، کسب درآمدهای بین‌المللی و چندین عنوان متنوع و مهم دیگر… سابقه فعالیت موفق دارد.

با ما طراحی سایت می‌آموزید از صفر تا صد، به شما آموزش خواهیم داد که چگونه بدون دانش کدنویسی بتوانید یک وبسایت معتبر بسازید و سپس در طول این مسیر همراه شما خواهد بود تا زمانی که بتوانید اولین کارهای خود را به فروش رسانده و سپس پشتیبانی رایگان را نیز در خدمات خود دارد.

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید